Waddenrobkes Zeerobben


Afgelopen zaterdag werd er ook weer gevoetbald door de Waddenrobkes bij Zeerobben. Ondanks coronatijd voetballen ze rustig door. Elke woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur trainen ze op het hoofdveld. Op zaterdagochtend spelen ze de landencompetitie.

Afgelopen zaterdag mochten ze ook even meedoen met sommige onderdelen van de spelochtend. Dus naast de partijtjes ook even schieten op het bord met de gaten en even voetballen in de “Soccer Dome”. Dat zorgde weer voor veel vertier. Reden genoeg om nog even door te voetballen. De weersomstandigheden zijn nog steeds redelijk en de animo is groot. Kinderen van 4-6 jaar kunnen zo instromen. Woensdagmiddag a.s. wordt er weer getraind en zaterdag a.s. zijn er weer wedstrijden. Voor meer info kan contact worden opgenomen met Wietse de Wit op 06- 27832598. Bijgaande foto’s van Frans Bode geven een impressie van afgelopen zaterdag.