Er op uit deze de zomer!


Harlingen – Veenstra Reizen Buitenpost heeft haar zomer programma gepresenteerd nu het vaccineren is begonnen. Een positieve benadering in deze corona crisis tijd, om er weer op uit te kunnen. Uiteraard worden alle reizen uitgevoerd met inachtneming van de dan geldende RIVM-richtlijnen.

Naast mooie meerdaagse reizen, zijn er ook dagtochten te boeken zoals: een bezoek aan paleis het Loo onder de titel Spirit of Spring Paleis het Loo– : Flaneren over het Koninklijke Stallen plein, een terrasje pakken bij een fashionshow tijdens de gezelligste buiten fair. Ontdek de nieuwe trends op het gebied van huis, tuin en fashion. Een varend tulpen bezoek is ook mogelijk:  met een gids in een comfortabele touringcar langs de prachtige tulpenvelden in de Noordoostpolder, een rondvaart over het Veluwe meer, waarna het historisch hanzestadje Elburg wordt verkend. Of een dag Culinair Texel. Naast het bezoek aan Schapenboerderij en kaasmakerij De Waddel is er een rondleiding en actie bij Fruitteeltbedrijf De Zelfpluktuin. Uiteraard is er tijd om te genieten van het strand. Ook interessant én smakelijk is een bezoek aan Alkmaar met een bezoek aan de oudste en grootste kaasmarkt van Nederland én een rondvaart door de prachtige grachten van het mooie Alkmaar. Natuurlijk wordt het Kaasmuseum bezocht. De prijzen van deze mooie dagtochten liggen rond de 80 euro per persoon. Nadere info over prijzen, beschikbaarheid en dagplanning zie op: www.veenstrareizen.nl of bel voor informatie: 0511.541809

Er meerdere dagen op uit


Wandelvakantie Rügen (5 dagen)Een 5-daagse reis naar het prachtige Rügen, Dit eiland aan de Oostzeekust in Noord-Duitsland, dat met een brug verbonden is aan het vaste land, kenmerkt zich door prachtige stranden, witte krijtrotsen, gezellige havens en karakteristieke dorpen. Samen met een gids ontdekt u de mooiste plekjes terwijl u prachtige wandelingen maakt langs de wandelpaden die voeren door de schitterende natuur. Moeilijkheidsgraad: eenvoudig.  Maar ook een 6 daagse naar Frankrijk staat op de rol: Spectaculair Bretagne. Met een kustlijn van 2700 km, afgewisseld door zandstranden, grillige rotsen en vergeten eilandjes is de Bretonse kust een droombestemming. Ook de prachtige historische steden maken Bretagne het bezoeken waard! Tijdens deze reis wordt Saint-Malo bezocht (zie foto) , Cancale, Puy du Fou en Les Machines de L’ile waar u een buitengewone wereld en artistieke werkplaats binnenloopt met reuzen (Bekend van de Reuzen in Leeuwarden tijdens LF2018). Kortom weer wat leuks om naar uit te kijken.