Jeugdjournaal Zeerobben


Er zijn nog veel verontrustende ontwikkelingen m.b.t. het virus. Experts maken zich grote zorgen over o.a. de verspreiding van mutaties van het coronavirus. Scholen blijven langer dicht en ook voor middelbare scholieren gaat de onderlinge 1.5 m afstand gelden. De lockdown die vanaf 12 december gold wordt minstens met 3 weken verlengd tot en met 9 februari a.s. Dit alles heeft het jeugdbestuur doen besluiten om geplande activiteiten eerst verder uit te stellen.

Concreet:

  • Het geplande wintertoernooi voor alle jeugdleden dat voor zaterdag 16 januari op het programma stond gaat (voorlopig) NIET door
  • Omdat in binnenruimtes nog steeds niet gesport mag worden gaan de geplande onderlinge zaalvoetbaltoernooien alsmede de trainingen voor de Waddenrobkes in de Waddenhal voorlopig NIET door
  • Er worden voorlopig (tot 1 februari) geen onderlinge oefenwedstrijden of andere onderlinge toernooitjes georganiseerd
  • De trainingen waarmee  de teams deze week zijn begonnen kunnen gewoon doorgaan

Hoe nu verder?


Er is nog steeds veel onrust onder vrijwilligers, bestuursleden en ouders m.b.t. het virus. Daarom wacht het jeugdbestuur verdere ontwikkelingen eerst af. Het jeugdbestuur kan  snel schakelen als het nodig is. Zodra versoepelingen weer mogelijk zijn liggen de draaiboeken klaar en kunnen er weer heel snel activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden. Daar gaat de vereniging ook vanuit en ze ziet dan ook uit naar de mogelijkheden die er ongetwijfeld weer komen.

Het is nu zaak om gezond te blijven en op elkaar te passen en het jeugdbestuur hoopt dat de leden positief blijven want zodra het weer kan/mag worden er weer leuke dingen georganiseerd voor de jeugd. Wat een mooi vooruitzicht is dat!!