Jeugdjournaal Zeerobben

Afgelopen weekend werd er vanwege Pasen niet gevoetbald en waren de teams vrij. Voor morgen is er wel weer een programma. Het lijkt erop dat er de komende tijd meer versoepelingen komen dus dan is het zaak om weer klaar te zijn voor de rest van het seizoen.

Voetballen in competitieverband mag nog steeds niet dus dan maar oefenen op het eigen sportcomplex (Foto: Frans Bode)

Ter voorbereiding daarop worden er morgen weer de nodige oefenwedstrijden gespeeld. Maar er wordt ook al voorzichtig naar het komende seizoen gekeken. Nu liggen er namelijk ook mogelijkheden om al met leeftijdsgroepen voor het seizoen 2021-2022 te gaan werken. Wie gaan over naar de volgende leeftijdsgroep en wie mogen er nog een jaar in de leeftijdsgroep blijven. Allemaal zaken waar nu al door het JB met de technische commissie naar wordt gekeken. De eerste wedstrijden beginnen morgen weer om 9 uur.

Waddenrobkes


Het was weer een heerlijk voetbalfeestje bij de Waddenrobkes. Vorige week niet want toen was iedereen vrij maar er is wel weer getraind. De landencompetitie draait op volle toeren met heel veel mooie “affiches”. Het is mooi om te zien dat de kinderen zich nog steeds kunnen vermaken op het voetbalveld.  De Waddenrobkes trainen elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur op het hoofdveld aan de Achlumerdijk en spelen elke zaterdagochtend om 09.00 uur de landencompetitie.  Morgen zijn ze weer van de partij. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Robbin Elzinga (06-57572282) 

(Foto: Frans Bode)