“In de Middag” LIVE !

Dinsdag 27 April is bij Omroep RSH een prachtig Koningsdag programma met vanaf 12.00u een speciale koninklijke “In de Middag”.

Wat gaan we doen, nou dit maal even geen boeken of een top 5 en dergelijke maar een programma waar de live muziek centraal staat. Maar dan ook echt live! in onze speciale studio. Als u zorgt  voor de oranje tompoezen, de oranje bitter  en de andere oranje versierselen thuis dan zorgen wij bij RSH voor de muziek.

Wie komen er spelen? We hebben Ronnie van der Plaats  bekend van de band Op sien Plaats en hij komt niet alleen maar neemt nog paar muzikanten mee. Winstone is volgende band die langs komt en dit maal komen Hans en Renske niet alleen maar met de gehele band. 


Tenslotte komt Boaz Roelevink. Boaz kennen we van onder andere zijn deelname aan “We want More” . Naast deze fantastische line up zijn we ook erg blij dat geluidsman Gerard Visser mee doet zodat het geluid perfect bij u thuis komt.  Uiteraard is dit alles te volgen via de webcam op de RSH site met dank aan Tjerk de Boer. (omroeprsh.nl) 

De presentatie is in handen van Nicolet en Dorus. U bent van harte welkom dinsdag 27 April 12.00u.-14.00u. bij “In de Middag”!

Luister zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur naar Radio Stad Harlingen via 106.2 FM (ether) en 104.1 (kabel Ziggo), via internet https://omroeprsh.nl of via de https://tunein.com/ op je smartphone of tablet.

Veel luisterplezier…