Stichting Visserijdagen Harlingen zet in op vrijwel volledig programma

´De Stichting Visserijdagen Harlingen zet in op het aanbieden van een vrijwel compleet programma tijdens de Harlinger Visserijdagen, die van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 augustus worden gehouden.

Er zal worden afgeschaald als daar zwaarwegende redenen voor zijn, zoals de dan geldende coronamaatregelen en het budget dat bij elkaar moet worden gebracht´, voorzitter meldt Jules Dutrieux van de Stichting Visserijdagen Harlingen.

Een andere reden om af te schalen zou het aantal helpende handen kunnen zijn, laat de voorzitter weten. ‘Door de huidige situatie komen er veel extra zaken op ons af, zoals het handhaven van coronamaatregelen en dergelijke. Daar is in de fase van het maken van het Veiligheidsplan en het aanvragen van de vergunning de nodige tijd extra in gaan zitten. Dat zal tijdens de Visserijdagen mogelijk ook het geval zijn. De stichting is om die reden op zoek naar mensen die willen helpen. Meer informatie is te vinden op de website van de Visserijdagen.