Zomer aan Zee: Kunst & Theater performance door De Kompanen

Vrijdag 9 juli a.s. staan de Kompanen met hun kunst & theater performance op het ‘Friday on the Beach’ programma van Zomer aan Zee!


Rudi en Sake

De Kompanen is een samenwerking tussen Sake Hijlkema, muzikant, muziektherapeut en leraar en Rudi Stuve, beeldend kunstenaar, theatermaker en grafisch vormgever. Deze schilderperformance bestaat uit ‘action painting’ en ‘instant composing’ waarin Sake een soundscape neerlegt waar Rudi al schilderend op reageert.

De schilderijen die zo ontstaan zijn vaak gerelateerd aan de omgeving, het tijdstip en de energie die er op dat moment ontstaat. De muziek wordt beïnvloed door de schilderijen en andersom. De schilderijen zijn na afloop te koop, de opbrengst komt ten goede van culturele activiteiten binnen de gemeente Harlingen.

  • Vrijdag 9 juli aanvang 20.00 uur. 
  • Gratis toegankelijk. Nestel je lekker met een plaidje op het Harlinger strand en geniet van de Kunst & Theater performance De Kompanen!
  • Samen houden we ons aan de geldende coronamaatregelen.
  • Meer info: www.harlingenwelkomaanzee.nl/zomeraanzee