5×5 toernooi JO15 fc Harlingen

Vijf teams gingen afgelopen zaterdag de strijd met elkaar aan tijdens een klein 5×5 toernooi bij fc Harlingen. Trainer van fc Harlingen JO15-1 en toernooi organisator Evan van Sertima had als allerlaatste activiteit dit toernooi opgezet en jeugd in de leeftijd van 12 t/m 14 konden zich hiervoor opgeven. Bijna 2 uren werd er nonstop op kleine veldjes 5×5 gevoetbald. “Een mooie afsluiter om het seizoen 2020-2021 achter ons te laten en ons voor te gaan bereiden op het nieuwe seizoen”, aldus Evan.

De uitslag: 1. De BattieBoys, 2. De Humptidumpties, 3. Allicante united, 4. fc Voetbal, 5. Drakentemmers.

Ook tijdens het nieuwe seizoen zal Evan, met de hulp van Jelmer Kooistra, de JO15-1 trainen en voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen zijn al gemaakt. Maar nu eerst zomerstop!