Poëzieroute door tuin en panden bibliotheek en boekhandel in Harlingen

Bibliotheek Harlingen en Boekhandel Van der Velde organiseren deze zomer een poëzieroute voor kinderen (4-12 jaar) en hun ouders/begeleiders door de gemeenschappelijke tuin en de panden.

Meedoen aan de een poëzieroute is gratis en kan de hele zomervakantie lang, van maandag tot en met zaterdag tijdens openingstijden van bibliotheek en boekhandel. Kriskras door de tuin en tussen de boeken zijn tien gedichten of fragmenten van gedichten verstopt, wie ze allemaal weet te vinden, puzzelt vervolgens een woord met letters uit de gedichten. Ouders of begeleiders kunnen natuurlijk mee zoeken en puzzelen, maar vinden in de tuin ook de prachtige beeldententoonstelling Hoge Luchten van het Hannemahuis. De poëzieroute sluit mooi aan op deze expositie, die verder gaat dan alleen de lucht die je ziet als je naar boven kijkt.