Zomer aan Zee: Workshop Schilderen en Tekenen aan Zee!

 

In het kader van het strandproject ‘Zomer aan Zee’ zijn er de hele zomer Sport, Spel & Culturele activiteiten voor jong en oud op het Harlinger strand. Vrijdag 6 augustus is vanaf 19.30 uur de workshop Schilderen en Tekenen aan Zee!

De zonsondergang schilderen? Of een zeegezicht, een strandgezicht (met de duin) of een gezicht vanaf het strand richting de skyline van Harlingen? Of gewoon vrij schilderen maar geïnspireerd door de avondsfeer op het strand? Het kan allemaal!

Bij goed weer, want dat is wel een voorwaarde en de coronaregels moeten in acht kunnen worden genomen, gaan we in kleine groepen schilderen. Op het strand, de dijk of vanaf de pier. De begeleiding is in handen van het Kunstcollectief Harlingen.


Materiaal als paneeltjes, penselen en verf zijn beschikbaar, maar het staat je vrij om ook zelf de benodigde spullen mee te nemen.

Meedoen? Leuk! Reserveer een plekje via www.bengevenementen.nl/zomeraanzee

Kijk voor het volledige programma op www.harlingenwelkomaanzee.nl/zomeraanzee