De Meiden van Zeerobben

Gelukkig dit keer geen afzeggingen van verenigingen waardoor alle teams in actie konden komen. VR1 zag haar wedstrijd vorige week tegen Franeker niet door gaan maar mocht dan nu wel in actie komen.

Tegenstander was het team van VR1 van AVC. Met name in de eerste helft bleek Zeerobben toch de veel betere ploeg en kwam al snel tot scoren. Mede door de vele wisselingen was de 2e helft een stuk rommeliger waardoor de teller uiteindelijk op 6-1 bleef steken. Morgen zijn de dames vrij. Op 2 oktober wacht L. Zwaluwen.

Ook de 2e bekerwedstrijd werd door MO15-1 verloren al was de nederlaag een stuk minder groot dan in de wedstrijd tegen sc Bolsward. Nu werd er met 8-0 verloren van Oosterlittens. Morgen start voor MO15-1 de competitie met een uitwedstrijd tegen Beetgum. 


Het was erop of eronder voor de meisjes van MO13. Zowel Zeerobben als L. Zwaluwen hadden een wedstrijd gewonnen en de twee troffen elkaar zaterdag om uit te maken wie door mag in de beker. Het werd een spannende, gelijkopgaande wedstrijd die uiteindelijk met 4-2 door Zeerobben werd gewonnen. Door dus in de beker en morgen helaas vrij. Volgend week spelen de meiden wederom tegen L. Zwaluwen.