Seun & Steun helpt, hoelang nog?

Al zes jaar steunt deze website Seun & Steun met de berichtjes ‘Hulp Nodig?’ Nu vragen we zelf hulp. Onze helpers verrichten kortdurende hand-en-spandiensten aan mensen met een kleine beurs, die zelf niet kunnen. Het gaat meestal om klusjes, die één helper in korte tijd kan afhandelen.

Dit jaar werd al 31 keer hulp gevraagd voor de tuin en 13 keer voor een timmerklusje. We hebben 40 helpers voor allerlei soorten hulp. Daarvan zijn er 17 actief geweest. Maar niet iedere vorm van hulp was vraag. Onze helpers zijn helaas vaak niet meer zo jong. Dankzij hen hoeven we niet nee te verkopen. Toch zullen ze stoppen als het te veel gaat worden. Zover dreigt het nu te komen.

WIJ ZOEKEN MEER HELPERS. Vooral voor tuin- en timmerwerk. Mensen, die het fijn vinden af en toe iets voor een ander te kunnen doen. Misschien wel iemand uit uw straat. Zonder helpers houdt Seun & Steun op te bestaan. Dat kan toch niet?


Meldt u alstublieft, ook als eerst inlichtingen wilt.

Bestuur Seun & Steun

www.seunensteun.nl

bestuur@seunensteun.nl

tel. 0653184340 (secretaris)