Bekende chef-koks komen naar Terschelling

Paal 8 Hotel aan Zee pakt uit

Een overnachting mag meer zijn dan een comfortabel bed, mooie kamer en heerlijk ontbijt”, aldus het management van Paal 8 Hotel aan Zee dat zocht naar een manier om haar gasten een extra dosis beleving te bieden. Het eiland Terschelling en het compleet gerenoveerde hotel hebben al veel voor haar gasten in petto, maar na een voor iedereen bewogen jaar wilde Paal 8 weer flink uitpakken. Zo komen er maar liefst zes bekende chef-koks een uitgebreid diner verzorgen.

Het spits wordt op 2 oktober aanstaande afgebeten door Michiel van der Eerde van restaurant Baut. Op 13 november is het de beurt aan tv-chef Sandra Ysbrandy die vlees noch vis zal bereiden. Zij wordt op 11 december opgevolgd door René Pluijm, die de hotelgasten van Paal 8 Hotel aan Zee kennis laat maken met ‘Pluijms Eetbare Wereld’. In 2022 is het de beurt aan Alain Caron met zijn Franse keuken, aan Marcus van Noord met zijn ‘Avond van de zee’ en aan Jord Althuizen die in mei de eerste culinaire reeks zal afsluiten met zijn ‘Smokey Goodness’ op de barbecue.

Iedere kok heeft zijn of haar eigen expertise en kookstijl waardoor elk arrangement uniek is. “Er is maar één vast recept: Onbezorgd Genieten. Deze chef-koks zullen de hotelovernachting van onze gasten echt gaan verrijken met hun culinaire sensaties. Ik kijk er oprecht ontzettend naar uit!” vertelt hotelmanager Marion Riemersma enthousiast. De arrangementen bevatten niet alleen een diner van een bekende chef-kok, maar ook een 3-gangen menu van de chef van Paal 8 Restaurant aan Zee, twee overnachtingen en een eilander goodiebag. “Een zeer compleet en uniek arrangement voor verrassend betaalbare prijzen vanaf 279 euro per persoon” licht Riemersma toe.


Het initiatief wordt al goed ontvangen onder de vaste hotelgasten, getuige de vele boekingen na de eerste aankondiging. Meer informatie over de culinaire arrangementen van Paal 8 Hotel aan Zee is te vinden op www.hotelpaal8.nl/arrangementen.