3 dagen voetballen in de herfstvakantie bij Cambuur


Lijkt het jou leuk om in de herfstvakantie 3 dagen te voetballen en te schitteren in een vernieuwd Cambuur Voetbalkampen tenue? In de herfstvakantie wordt er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar weer een geweldig leuk Cambuur Voetbalkamp georganiseerd! We zijn weer te gast bij L.A.C. Frisia 1883!

Gevarieerd programma

Na het aanleren van nieuwe schijn- en passeerbewegingen brengen de deelnemers de aangeleerde skills in de praktijk tijdens verschillende kleine partijvormen. Tijdens het Cambuur Voetbalkamp staat plezier 3 dagen (dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur) voorop. De kosten van deelname aan het Cambuur Voetbalkamp bedragen € 159,-, deelname is inclusief een vernieuwd Cambuur Voetbalkampen tenue (shirt, broek en kousen). 

Onderdelen Cambuur Voetbalkamp herfstvakantie 2021:


– Een vernieuwd Cambuur Voetbalkampen tenue

– Skill Games uit FIFA 22 op het veld

– Nieuw: speciale toernooidag

– Kans om gescout te worden

– Gezonde tussendoortjes en drinken 

– Begeleiding van gekwalificeerde trainers

– Cambuur Voetbalkampen medaille 

Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: voetbalkampen@cambuur.nl