De Meiden van Zeerobben

MO13 speelde een spannende wedstrijd tegen Terschelling en won nipt met 5-4 (Foto: Frans Bode)

Helaas kon de tegenstander van VR1 (DTD) afgelopen zaterdag geen team op de been brengen dus hadden de vrouwen van VR1 verplicht rust en daar waren ze niet blij mee. Ze willen graag voetballen. Voetballen deden de meiden van MO15-1 wel. Vorige week nog een 2-0 nederlaag tegen de koploper ondanks een tomeloze inzet maar vandaag zat het er niet in. In Workum werd met 5-0 verloren. Ook de meiden van MO13 kwamen in actie. Zij speelden tegen sc Terschelling en dat werd een leuke, spannende en sportieve wedstrijd. Zeerobben nam wel een 2-0 voorsprong maar Terschelling wist steeds in de buurt te blijven door van tijd tot tijd ook te scoren. Uiteindelijk won Zeerobben met 5-4.

Zaterdag en spelen de vrouwen van VR1 thuis om 12.30 uur tegen ST Dronrijp/Foarut. MO15 moet al vroeg uit de veren want zij spelen om 08.45 uur een uitwedstrijd in en tegen Franeker. MO13 tot slot speelt thuis om 10.30 uur tegen vv Sneek Wit zwart en ook hier worden alle wedstrijden uiteraard zonder publiek gespeeld.