Kringloop winkel open

De Estafette kringloopwinkel van Omrin aan de Industrieweg 12 in Harlingen is gewoon open. Er kwamen bij de winkel veel telefoontjes binnen met die vraag omdat eerder in de media een bericht was verschenen dat ‘De Inbreng’ gesloten is. ‘De Inbreng’ is de kringloopwinkel van de Nederlands Hervormde gemeente.

‘Estafette’ is van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De aflevering van goederen kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. In de winkel heeft het personeel al ruimte ingericht met kerst spulletjes. Alle reden om een kijkje te nemen in de gezellige winkel want Estafette laat je de waarde en schoonheid van gebruikte spullen zien. Struin op je gemak door de gerecyclede interieurs, vintage kleding, speelgoed, serviezen, stapels boeken en prachtige design collecties. Iets nieuws hoeft immers niet nieuw te zijn.