De Meiden van Zeerobben

Zowel de VR1 als MO15 als ook MO13 kwamen afgelopen zaterdag in actie. VR1 moest het in Beetgum opnemen tegen de plaatselijke trots en dat bleek nog best wel lastig. Zo lastig zelfs dat er in de slotminuten nog met 3-3 gelijk werd gespeeld. De vrouwen blijven ondanks het gelijke spel koploper.


In een doelpuntrijke wedstrijd won MO13 met 4-7 van Lemmer. (Foto: Hilbrand Kuperus)

Voor MO15 was er weinig eer te behalen in de wedstrijd tegen koploper GAVC. In Grouw werd het 1-13. Wel 1 keer gescoord dus! MO13 speelde wederom een spannende wedstrijd met veel doelpunten. In en tegen Lemmer werd er met 3-7 gewonnen en staan ze nog steeds keurig in de top 3.

Voor VR1 staat zaterdag de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit op het programma. MO15 moet al vroeg uit de veren want zij spelen al om 08.30 uur in en tegen Bolsward. MO13-1 is zaterdag vrij.