Kerstboominzameling 2022

Op donderdag 6 en vrijdag 7 januari 2022 vond de jaarlijkse kerstboominzameling plaats. Vanwege de kerstvakantie hadden de meeste kinderen iets meer tijd om kerstbomen te verzamelen. Gelukkig voor de kinderen waren de weersomstandigheden goed voor het verzamelen van de bomen. Vanwege de grote hoeveelheden die door sommige kinderen werden verzameld is er door medewerkers van de gemeente extra hulp geboden om de verzamelde kerstbomen bij de kinderen op te halen. Er waren kinderen bij die wel 215 kerstbomen hebben verzameld.

Loting 
Voor elke ingeleverde kerstboom kregen de kinderen een waardebon van € 0,60 die bij Top1Toys is te verzilveren tot 15 februari 2022. LET OP: Houdt facebook in de gaten of de datum voor het inleveren van de waardebonnen bij Top 1 Toys ook wordt verlengd. Onder alle inzamelaars verloten we tevens drie prijzen.

Foto: Gemeente Harlingen

Onderstaand zijn de winnende lotnummers weergegeven. De prijswinnaars krijgen hun prijs overhandigd door wethouder Harry Boon op woensdag 19 januari 2022 om 15:30 uur in het Stadhuis, Noorderhaven 86 te Harlingen.

Super resultaat 
Door de inzet van kinderen, ouders en medewerkers van de gemeente zijn er in totaal 1552 kerstbomen ingezameldEen super resultaat! De medewerkers van de gemeente Harlingen versnipperen de kerstbomen, waarna ze worden gecomposteerd. Graag willen we de kinderen, ouders en de medewerkers van de Gemeente Harlingen enorm bedanken voor hun inzet. De volgende lotnummers zijn getrokken in bijzijn van de buitendienst medewerkers van de gemeente Harlingen. De getrokken lotnummers zijn:  6914, 8776 en 8559.

Behoor jij tot één van de winnaars? Geef dan je naam, adres en telefoonnummer door aan a.attema@harlingen.nl en wij zien je op woensdag 19 januari 2022 in het Stadhuis om 15:30 uur.