Jeugdoverzicht fc Harlingen

Eigenlijk zijn we het niet meer gewend, geen voetbal op zaterdag maar toch bleek dit afgelopen zaterdag zo te zijn. Vanwege de KNVB regel om tijdens vakanties de jeugdteams zoveel mogelijk vrij van competitiewedstrijden te houden, ging er bij fc Harlingen een hele stille zaterdag voorbij.


Doordeweeks is het gelukkig wel volle bak! Want ook al is het vakantie, er wordt gewoon lekker doorgetraind door de jeugdteams van fc Harlingen. Onder het motto; we hebben al lang genoeg stil gestaan, blijft de jeugd bij fc Harlingen in beweging. Zo ook bij het team JO13-1 waar trainers Wiepke Zondervan en Aaron Bouwhuis wat leuks voor hun in petto hadden. Het draaide om samenwerking, teambuilding maar vooral om plezier! Nou dat hebben de jongens zeker gehad, getuige deze video. (bekijk de video op fc-harlingen.nl.