Samen zingen geeft plezier!


Corona speelt de cultuur nog steeds parten. Zo kampen veel koren nu met een tekort aan leden die tijdens de Corona lockdown zijn gestopt en niet meer terugkomen. Maar ook zijn er leden die nu een postcovid syndroom hebben, waardoor zij nog beperkt worden in hun mogelijkheden om te zingen. Dit geldt ook voor het koor Kimswerd Delight; zo’n 20 leden zijn weer enthousiast begonnen met hun wekelijkse repetitie. Zij doen dit nu in een nieuwe repetitieruimte in Harlingen; deze locatie biedt meer ventilatie en ruimte. Op die manier wordt geprobeerd coronabesmettingen te voorkomen.

Gelukkig hebben zich intussen al nieuwe leden aangemeld, maar er kunnen er altijd meer bij. Normaliter zingt het koor 4 stemmig, momenteel 3 stemmig. Het koor is daarom op zoek naar vooral bassen en sopranen. Het repertoire is gevarieerd : Engelse liedjes maar ook Nederlandse nummers, en van pop tot barok. Mocht iemand het leuk vinden om het koor te versterken en zich bij het enthousiaste, maar ook gezellige, koor te voegen, dan kan hij/zij gerust eerst komen luisteren. Er wordt op woensdagavond van 20-22 uur gezongen, in een ruimte in Harlingen. (Na de meivakantie, dus vanaf 11 mei) Melden of informatie vragen kan bij één van de leden van de commissie : Marja (0615462704) of Anneke (0630394293)