Een doordeweeks programma deze week bij fc Harlingen

WOENSDAG 11 MEI


Vanavond spelen de Vrouwen 1 van fc Harlingen een inhaalwedstrijd thuis tegen Mulier VR1. Fc Harlingen lijkt de doelstelling van dit seizoen te kunnen halen, namelijk eindigen in de top 3 van de competitie. Ze gaan voor het hoogst haalbare op dit moment en dat is de 2de plek. De wedstrijd begint vanavond om 20.00 uur bij fc Harlingen.

Ook vanavond, spelen de mannen van het Derde in Leeuwarden een wedstrijd tegen LAC Frisia 2.

DONDERDAG 12 MEI

Na de eenvoudige zege op De Sweach van afgelopen zondag treft fc Harlingen 1 deze week twee ploegen die strijden om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen. Allereerst is er donderdagavond de thuiswedstrijd tegen Black Boys. De ploeg uit Sneek weet al vier wedstrijden op rij geen punten te pakken en heeft de punten echt nodig om rechtstreekse handhaving veilig te stellen.

fc Harlingen 1 daarentegen pakte in de laatste vijf duels elf punten en als fc Harlingen op deze weg verder gaat, dan zou er wel eens een plek in de play-offs in kunnen zitten. Laten we echter niet te veel op de zaken vooruitlopen, want er zijn nog vijf wedstrijden te spelen. In Sneek kwam fc Harlingen als winnaar uit de bus. Zou dat donderdagavond opnieuw lukken? De aftrap is donderdagavond 12 mei om 19.30 uur. Publiek is uiteraard van harte welkom.

VRIJDAGAVOND 7X7 AVOND

En dan is er vrijdagavond weer het 7×7 voetbal voor de 35+, 45+ en de Vrouwen 2. Het 35+ team van fc Harlingen speelt vanaf 19.30 uur in Arum tegen LSC, Foarut, Tzum en Arum. Het 45+ team van fc Harlingen speelt vanaf 20.00 uur bij Zeerobben tegen Leovardia en Zeerobben. Het VR2 team van fc Harlingen speelt vanaf 20.00 uur in Easterlittens tegen Oosterlittens VR1 en VR2, Tzummarum en Arum.