fc Harlingen 1 ontvangt De Blesse

Na een goed seizoen, waarin fc Harlingen 1 weer eens bovenin meedraaide, werd een plek in de play-offs om promotie veiliggesteld. A.s. donderdagavond 9 juni speelt fc Harlingen de eerste wedstrijd in deze play-offs in eigen huis tegen De Blesse.

De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich voor de finale. Deze bestaat uit een thuis- en een uitwedstrijd, waarvan de eerste zondag 12 juni is. Dan speelt de winnaar van fcHarlingen – De Blesse een thuiswedstrijd tegen Wilper Boys. Op zondag 19 juni is dan de return in De Wilp.

De winnaar van deze finale speelt volgend jaar in de 3e klasse. De verliezer blijft/wordt vierdeklasser. 

Uiteraard hopen we dat er donderdagavond veel supporters komen om onze jongens naar de finale te supporten. De aftrap van het duel is 19.30 uur.