Familieweekend fc Harlingen

Bijna is het weer zover! Het familieweekend bij fc Harlingen! Een jaarlijks terugkerend 3-daags evenement bij fc Harlingen welke boordevol activiteiten, gezelligheid en muziek staat voor jong en oud.

In het weekend van 24, 25 en 26 juni barst het feestelijke slotweekend bij fc Harlingen los en wordt op vrijdagavond het startsein gegeven door voorzitter Nico Beuker waarna het “Ouwe Seunen” Old Stars Walking Football toernooi van start gaat. In kleine partijtjes wordt tegen diverse clubs vanuit Friesland gestreden voor de eer, uiteraard met de nodige Harlinger humor. Verder zullen de jeugd en de volwassenen die avond gaan strijden om de penalty bokaal en is er livemuziek m.m.v. Wytze Hempenius.


Zaterdag 25 juni staat vooral in het teken van voetbal voor jong en oud maar er is meer! Want wie kent het nog van vroeger? Spel Zonder Grenzen! En de naam zegt het al, zonder grenzen, en de teams moeten dit jaar hoger, verder en harder strijden dan ooit voor de winnende titel! Zanger en entertainer Benny Bakker zal in de middag zorgen voor de muzikale ondersteuning en ‘s avonds gaat het dak er weer af in de kantine want de Harlinger band OpSienPlaats sluit de zaterdagavond af. En wanneer alles weer “uitgekaterd” is (of niet) wordt er zondagochtend gestart met het kaatsen voor jong en oud! Meer informatie over het bijvoorbeeld het opgeven of het volledige programma is terug te vinden op onze website www.fc-harlingen.nl óf via onze socials. Kortom: fc Harlingen maakt zich op voor nog een laatste weekend vol gezelligheid, sport en spel. Mis het niet! En ook al doe je niet mee, kijken en genieten mag altijd!