“Wie bloeit die groeit”


Na alle terugblikken rond de jaarwisseling is het tijd om weer vooruit te kijken. Kijken naar de toekomst. Dan is het goed om te zien dat er hard gewerkt wordt aan en geïnvesteerd wordt in de toekomst van Zeerobben. De jeugdafdeling is blij en trots te melden dat ze m.i.v. de 3e fase een extra JO8 team kunnen inschrijven in competitieverband. Prachtig.

Dit houdt mede verband met het succes van de Waddenrobkes. Al een paar weken niets van ze gehoord omdat ze vakantie hebben maar op woensdag 18 januari a.s. beginnen ze weer. En reken maar dat ze er weer zin in hebben. Zoals elk jaar trainen de Waddenrobkes  gedurende de winter een paar weken in de Waddenhal. Dit zal ongeveer tot eind februari duren waarna de landencompetitie begin maart op het veld weer van start zal gaan. Uit oude beelden blijkt nog eens hoeveel plezier de kinderen hebben in de zaal. Daarom ook dit jaar weer zaalvoetbal voor de allerjongsten. In welke opzet/vorm wordt nog bekeken. Zoals gezegd starten ze op 18 januari om 17.00 uur in de Waddenhal. De groep wordt steeds groter maar er kunnen nog steeds kinderen bij. Leuk zelfs!! Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar die graag mee willen doen kunnen zich aanmelden bij de coördinator Lieuwe Wesselius op 06-53353122. Wie eerst eens een kijkje wil nemen is uiteraard van harte welkom in de Waddenhal. De trainers hebben er weer veel zin en zien de (nieuwe) kinderen graag op woensdag 18 januari a.s. Ook zal de fotograaf weer aanwezig zijn om de kinderen op de foto te zetten. Leuk voor nu, nog leuker voor later. Kortom weer lekker voetballen met z’n allen!