Trainingen hervat bij de jeugdleden fc Harlingen


FC HARLINGEN – Het was deze week o.a. fc Harlingen JO9-1 die de spits afbeet. Zij stonden na een korte winterstop als één van de eersten weer op het trainingsveld. Trainers van JO9-1 Thewis Hobma, Jitze en Ronald Mulder en Davy de Haan hadden er weer zin in en de jongens ook!

Competitie

Later deze week volgden ook de overige teams en zien we dat alle jeugdteams de draad weer oppakken. En dat moet ook wel want de nieuwe competitie staat voor de deur! De jongste jeugd en de meisjes beginnen op 21 januari weer. Vanaf 4 februari vervolgt de O13 t/m O19 hun competitie. De nieuwe competitie indeling en het wedstrijdprogramma staat nú online!

Het jongste jeugdteam, de JO8, hervat vanaf maandag 16 januari de training en dan is iedereen weer los bij fc Harlingen. Meedoen? Dat kan en mag altijd! Kijk op onze website voor meer informatie over de trainingstijden. Vragen kunnen gemaild worden naar: jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl Fc Harlingen heeft de ruimte, het voetbal voor alle leeftijden én gecertificeerde en opgeleide jeugdtrainers!


Oefenprogramma

Ter voorbereiding op het nieuwe competitie seizoen worden er een aantal oefenwedstrijden gespeeld en publiek is zoals altijd van harte welkom!

Programma, zaterdag 14 januari:

10.00 uur fc Harlingen JO11-1 – SC Franeker JO11-3

11.00 uur fc Harlingen JO9-1 – SC Bolsward JO9-1

13.00 uur fc Harlingen JO15-1 – fc Harlingen JO17-1