Vanmiddag start training Waddenrobkes


Op 7 december 2022 werd de laatste training voor de Waddenrobkes afgewerkt en op 10 december jl. liepen de Waddenrobkes mee in de line-up van Zeerobben 1. Dat was allemaal in 2022. Inmiddels is het al 2023 en vandaag wordt er een start gemaakt met de 2e seizoenshelft. Vanmiddag (woensdagmiddag) om 17.00 uur namelijk starten de Waddenrobkes van Zeerobben weer met trainen. Dat doen ze nog niet buiten op het veld maar in de warme Waddenhal. Om 17.00 uur staan de trainers Stephanie, Meike, Jasper en Storm weer klaar om de kinderen te trainen. Ook zal de coördinator Lieuwe Wesselius aanwezig zijn als vraagbaak voor de ouders. Om het feestje compleet te maken zal ook de huisfotograaf weer aanwezig zijn om een en ander vast te leggen.

De trainingen zullen tot ongeveer eind februari in de Waddenhal plaatsvinden. Eind februari/begin maart trainen de Waddenrobkes weer op het Oostersportpark en zal ook weer een start worden gemaakt met de landencompetitie.

Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar die ook graag willen voetballen zijn woensdagmiddag van harte welkom. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Lieuwe Wesselius op 06-53353122. Zeerobben heeft er weer zin in.