Kleien voor kinderen met Speelfun?


Welkom in het atelier van Jet Twijnstra. Tijdens de workshop kleien maak je kennis met verschillende technieken. Elke les komt een andere techniek aan bod. Zo leer je een potje te duimen, iets in een mal te maken, iets op te bouwen uit ringen en iets te boetseren. De werkjes beschilder je gelijk met engobe. De werkjes moeten minstens twee weken drogen en worden dan gebakken. Vervolgens haalt Jet ze door de glazuur en worden ze een tweede keer gebakken. Door de glazuur gaan de werkstukken mooi glimmen. Als de werkstukken klaar zijn, mag je ze mee naar huis nemen.

Nieuwsgierig wat er allemaal nog meer te doen is? Alle informatie over Speelfun vind je op www.beweegteamharlingen.nl/speelfun. Bij de meeste activiteiten kun je gewoon langskomen. Kijk goed op de website voor welke leeftijd de activiteiten zijn. Aanmelden is alleen nodig voor sommige activiteiten zodat we voor genoeg materiaal kunnen zorgen. Hopelijk zien we je snel!