Zupe Zaterdag bij Zeerobben


Zin in een zinderende voetbaldag komende zaterdag? Wees dan welkom op het Oostersportpark bij de spannende wedstrijd tussen Zeerobben en AVC en beleef de tweede editie van ‘Zupe Zaterdag’ van dichtbij!

Na de verloren wedstrijd eerder dit seizoen in Sexbierum zijn de mannen van ut vierde uit op revanche. Ook is het uiterst belangrijk om de drie punten in eigen huis te houden om bij te kunnen blijven met de top van competitie. 

Bomvol programma

Het 4e elftal, uitkomend in de kelderklasse, heeft zaterdag dus weer uitgeroepen tot “Zupe Zaterdag”. Tijdens de tweede editie van deze populaire voetbaldag heeft het vierde een mooi programma samengesteld. Morgen spelen ze allereerst de competitiewedstrijd tegen AVC 3, met voorafgaand een spectaculaire opkomst en een dankwoord voor hun teamsponsoren.


Naast de gebruikelijke plichtplegingen is er na de wedstrijd een goed gevuld programma samengesteld om de derde helf mee te vullen. Zo is er een ‘Zupe verloting’ met meer dan 30 mooie prijzen. Al deze prijzen worden gesponsord door de vrienden van Zupe Zaterdag. Ook zal er live muziek zijn van Lenny & DJ Vivaro die er net als vorig jaar weer een feest van zullen maken. Verder wordt de middag/avond aangevuld met mooie foto’s, een grappige compilatie film en bijzondere verhalen.   

De wedstrijd begint om 15.00 maar voor en na de tijd zal er genoeg te beleven zijn. Wees erbij en kom op tijd! Namens de mannen van het 4e, tot zaterdag!