Streefbedrag van 1000 euro is binnen


Met nog een kleine dag voor onze tocht morgenvroeg, is zojuist ca 24u. voordat wij in Amsterdam starten het streefbedrag binnen. Wij zijn reuze blij dat dat nu al binnen is. Proficiat alle donateurs. Gisteren ging het ineens als een trein met de binnenkomende sponsoring.

Daarom ook niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken, wat wij nu wel doen : Bedankt Rene & Rens en Kevin Engel, Arnold Kroon, Jetske Smits, Marcel Siemonsma, Harlingen Boeit, Sanne Schouten, Claudia Vlieger en als klap op de € 1000 vuurpijl : Heel Holland Kijkt.nl die het getal voor even heel mooi rond maakt naar ons streefbedrag van € 1000. En niet te vergeten al die andere sponsors hier (nog) niet genoemd. Mooi, mooi, mooi, maaaar : Er is nog veel meer nodig, want Alzheimer Nederland is er nog niet. Dus blijven sponsoren zeggen we maar. Het was maar een streefbedrag, maar we willen meer. Veeeeel meer !

Dus nogmaals klik op de link hieronder of scan de QR code voor jouw sponsoring. Doe als zovelen die jouw al voorgingen en maak er wat moois van, om eens en voor altijd met die nare ziekte met al zijn slachtoffers af te rekenen. Keep going !

https://sportieveacties.inactievooralzheimer.nl/actie/paul-engel