De Meiden van Zeerobben

Afgelopen zaterdag ging dan ook voor alle meiden de competitie 2019-2020 van start. Zowel de VR1 als ook JO15-5M en MO11-1 kwamen meteen in actie. De wedstrijd van MO13-1 werd uitgesteld.

De VR1 hadden een goede voorbereiding achter de rug. In de bekercompetitie werden alle wedstrijden nog gewonnen maar de competitie is andere koek zo bleek afgelopen zaterdag. Thuis werd met 1-8 verloren. Zaterdag stond een nieuwe uitdaging gepland . De dames zouden uit naar Scharnegoutum die ook haar eerste wedstrijd verloor. Deze wedstrijd is helaas afgelast.

De meisjes van JO15-5M doen dit seizoen voor het eerst mee in de jongenscompetitie en deden afgelopen zaterdag meteen van zich spreken door thuis met 1-0 te winnen van SJO Oudega/HJSC/Heeg. Zaterdag wacht Oeverzwaluwen die met maar liefst 15-0 van Hielpen verloor.

MO13-1 kwam niet in actie afgelopen zaterdag. De wedstrijd is verplaats. Zaterdag moeten de meisjes naar SJO Feanstars voor hun eerste competitiewedstrijd.

MO11-1 won haar eerste competitiewedstrijd met 7-0 van sc Bolsward. Zaterdag gaan de meisjes naar Urk. (Foto: Frans Bode)

De meisjes van MO11 zitten in een flow. Eerst de bekerwedstrijden winnen en vervolgens de eerste competitiewedstrijd thuis met 7-0 van sc Bolsward winnen. Dat smaakt naar meer. Zaterdag een bijzondere dag voor de meisjes. Uit spelen op en tegen Urk is iets speciaals. Urk won haar eerste wedstrijd ook met 7-0. Spannend dus.

En ook bij de start van de Waddenrobkes konden weer een paar meisjes welkom worden geheten bij de eerste competitieronde. Zo is er voor elk meisje in elke leeftijd wel ergens een plaatsje.