Waddenrobkes weer van start


Afgelopen zaterdag is ook voor de Waddenrobkes de competitie weer van start gegaan. Na een aantal trainingen waren de kinderen (4, 5 en 6 jaar) er helemaal klaar voor en de ouders en overige familieleden ook zo bleek ’s ochtends vroeg. Onder prachtige weersomstandigheden begonnen om 9 uur de wedstrijdjes. (Artikel gaat verder onder foto’s)

Het deelnemersveld is weer zeer aantrekkelijk met ploegen als Kroatië, Engeland, Denemarken, Argentinië, Zweden, Nederland, Italië en Portugal. De top van het mondiale voetbal dus. Het was weer prachtig om te zien hoe snel de kinderen leren en hoeveel plezier ze daarbij hebben. Zaterdag vanaf 9 uur de 2e speelronde. Kinderen die een kijkje willen nemen zijn natuurlijk van harte welkom. De training is op woensdagmiddag om 17.00 op het hoofdveld. Misschien leuk om daar ook eens een kijkje te nemen maar misschien is meedoen nog wel veel leuker! (Foto’s : Frans Bode)