Harlinger winkeliers en horeca met Zeerobben in actie!

Na het enorme succes van vorig jaar In samenwerking met lokale winkeliers en horeca komt Zeerobben ook dit jaar weer met een waardebonnen-actie in samenwerking met lokale winkeliers en horeca. De club vraagt niet om hulp, maar komt in actie voor en met de lokale winkeliers en horeca.

Decemberaankopen

Sinterklaas is bijna weer in het land, dus dat betekent dat de feestdagen nu snel dichterbij komen. December is een dure maand voor consumenten en tegelijkertijd een belangrijke maand voor de middenstand in Harlingen. Zij hebben ook veel concurrentie van webshops en van winkels elders. Mede daarom komt Zeerobben samen met de Harlinger middenstand in actie. Net als de winkeliers en horeca vindt de club het namelijk erg belangrijk dat de eigen achterban hun decemberaankopen zoveel mogelijk in ons eigen Harlingen doet. Daar maakt de club zich sterk voor.


Iedereen wint

Met de Sponsoractie van Zeerobben wint iedereen! De club helpt namelijk niet alleen de lokale middenstand, maar ook de eigen leden, vrijwilligers en supporters. Samen met de winkeliers en horeca is er wederom een interessant waardebonnenboekje samengesteld vol met aantrekkelijke lokale aanbiedingen. Er staat van alles in, voor ieder wat wils. Hierdoor wordt het nóg leuker om je decemberaankopen in Harlingen te doen! 

Daarnaast helpt de Sponsoractie ook de vereniging. De club gaat de Waardebonnenboekjes namelijk verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel: introductie van VTON binnen de jeugdafdeling. Dit is een leerlijk voor spelers van JO19 t/m de Waddenrobkes. Iedereen profiteert dus. Zo kan de club ervoor zorgen dat de voetbaltalenten (en de trainers) uit de stad zich in 20189/2020 weer verder kunnen ontwikkelen en lekker kunnen genieten van hun hobby. Daarnaast wil de vereniging graag investeren in een nieuwe geluidsinstallatie buiten op het complex omdat de oude niet meer voldoet. Een echte win-win actie dus, want samen scoren we meer.

Praktisch

Het werkt heel simpel: binnenkort (in week 47) gaan de leden van Zeerobben de waardebonnen-boekjes verkopen. De boekjes kosten €5,00 en vertegenwoordigen in de vorm van kortingen bij de lokale winkeliers en horeca een totale waarde van ruim 200 euro’s. Een win-win actie? Nou, eigenlijk dus een win-win-win actie waarbij zowel Zeerobben, de lokale middenstand en niet in het minst u, de consument profiteren!
Gaat binnenkort aan het begin van de avond de deurbel? Grote kans dat het een lid van Zeerobben is dat u deze bijzondere actie komt aanbieden. Stel hen, maar vooral uzelf niet teleur en doe mee! Harlingers in actie voor en door Harlingers.