Feikje wint de krans bij muurkaatsen in Kimswerd


Zondag 8 december is het tweede Wallball toernooi van deze winter voor de Ladies 35+ in Kimswerd georganiseerd. De 16 ladies stonden  in de startblokken voor een gezellige en sportieve middag in het MFC. Er lag een lijst waarbij iedereen zoveel mogelijk met andere maten en tegenstanders speelt.  Na vijf wedstrijdrondes was Feikje Scharringa uit Dronrijp de enigste die alles had gewonnen en dus de terecht winnaar! Feikje nam de prachtige krans, gemaakt door Feikje van de Duim, mee naar huis.  Na wat rekenwerk, omdat de verschillen minimaal waren, kreeg Anke Strikwerda de tweede prijs. Tineke Huizinga won de derde prijs  en de vierde prijs bleef in Kimswerd, bij Anneke Westra. De poedelprijs ging naar Janke Bokma.

Het was een zeer geslaagde middag. Iedereen draagt haar steentje bij. Er waren lekkere hapjes geregeld, de originele prijsjes vielen goed in de smaak en natuurlijk even gezellig nazitten en bijkletsen.  Het volgende toernooi voor de Ladies35+ staat gepland op zondag 19 januari 2020.

Uitslag:
1e prijs: Feikje Scharringa (Dronrijp)
2e prijs: Anke Strikwerda (Itens)
3e prijs: Tineke Huizinga (Tzummarum)
4e prijs: Anneke Westra (Kimswerd)
poedel: Janke Bokma (Dronrijp)