Klein asfaltonderhoud in de gemeente Harlingen


Koninklijke Sjouke Dijkstra voert in opdracht van de gemeente Harlingen klein asfaltonderhoud uit op diverse plekken in Harlingen. Bij het klein asfaltonderhoud worden klinkervakjes en gaten in het asfalt hersteld. Het gaat hier om kleine oppervlaktes tot ongeveer 20 m2. Op maandag 6 april, dinsdag 7 april en woensdag 8 april 2020 gaat de aannemer het asfalt op de volgende plekken herstellen:

 • Barkhof 2,
 • Galjoenweg 34,
 • Galjoenweg 38,
 • Galjoenweg 63,
 • Hoekerhof 23
 • Hoekerhof t.p.v. kruising Galjoenweg
 • Schokkerhof 33
 • Schokkerhof t.p.v. kruising Galjoenweg
 • Grundelhof 28
 • Botterhof t.p.v. kruising Botterweg
 • Roordaweg
 • Spiker 35
 • Spiker 45
 • Parkeerplaats Westerzeedijk

Wanneer de aannemer aan het werk is, dan kan het voorkomen dat er kort overlast is en u even moet omrijden. We houden de hofjes wel bereikbaar. De asfaltvakken zijn met wegenverf aangegeven. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan de medewerkers van de aannemer Koninklijke Sjouke Dijkstra. Wij vragen u natuurlijk wel gepast afstand te houden.