Omroep RSH gaat filmen


Om de inwoners van gemeente Harlingen nog beter te informeren en van dienst te zijn, gaat Omroep RSH filmactiviteiten opzetten in samenwerking met WESTERGO TV. WESTERGO TV is de nieuwe naam voor de filmafdeling van Radio Eenhoorn. Naast de gemeente Waadhoeke gaan we gezamenlijk ook gemeente Harlingen in beeld brengen.

De lokale omroepen moeten een steeds bredere informatievoorziening brengen en omdat we
allemaal met vrijwilligers werken, is samenwerking dringend gewenst. Omdat er op diverse terreinen
al met elkaar wordt samengewerkt, was deze stap een logisch gevolg.

Wij roepen bedrijven, organisaties, verenigingen, maar ook inwoners op; heeft u nieuws,
gebeurtenissen, evenementen of anderszins, meld het ons en wij komen filmen. We willen verder groeien en daarom zijn filmers, editors en redactieleden van harte welkom. Is een van deze functies je hobby en heb je interesse om deel uit te gaan maken van ons team, stuur dan een mail naar info@westergo.tv en wij nemen contact met je op.