Stichting Present Noordwest Friesland biedt EERSTE HULP BIJ VERVELING!  


Kom in actie en word EHBV’er! Stichting Present Noordwest Friesland zoekt gezinnen, vrienden, tieners, jongeren, ouderen, huiskringen, kortom iedereen die Eerste Hulp Bij Verveling wil bieden. Tijdens deze coronacrisis zitten we allemaal veel thuis. Hoewel de regels versoepelen, moeten we allemaal nog erg voorzichtig zijn.

Normaal werken wij bij Present Noordwest Friesland met groepen vrijwilligers die zich inzetten voor mensen die hulp nodig hebben op praktisch of sociaal gebied. Doordat deze mensen te maken hebben met een beperkte gezondheid en/of financiële middelen en een beperkt (sociaal) netwerk, is het voor sommigen een moeilijke tijd om door te komen. Daarom vragen wij vrijwilligers om pakketten samen te stellen met allerlei leuke dingen die helpen om bezig te blijven, alleen of als gezin of familie! Doe ook mee en maak een pakket! Hartelijk bedankt! Samen staan we sterk!

Wil je je aanmelden of meer informatie vragen? Mail dan of bel met Harmke Lagerwaard, (projectcoördinator)
harmkelagerwaard@presentnwf.nl
06 49 57 64 84