Razende Roeland raast heerlijk door!!


Donderdagavond 21.00 uur en op Omroep RSH klinkt er weer je wekelijkse portie Hard Rock of Grunge door de ether of via internet je kamer of auto binnen. Deze week is er weer een heerlijke lijst samengesteld. Zo is er muziek van Anvil, Metal Church, Manowar en King Diamond.
Kim Bendix Petersen, beter bekend onder zijn artiestennaam King Diamond, is een Deense rockmuzikant en songwriter. Als zanger staat hij bekend om zijn krachtige en brede zangstem, in het bijzonder zijn verreikende falsetto-kreten.
En daarnaast is er muziek van het uit 2019 stammende album The Coffin Train van Diamond Head. Diamond Head is een Britse heavy metalband, geformeerd in 1976 in Stourbridge. De band wordt erkend als een van de leidende bands van de nieuwe golf van Britse heavy metal-bewegingen en wordt door thrashmetalbands als Metallica en Megadeth erkend als een belangrijke vroege invloed.
Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland.
Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren en te zien tussen 21.00 en 22.00 uur.