U2 Onair LIVE! Part 2


Al weer 4 weken geleden was er part 1 van u2 Live Onair in concert, deze week U2LIVEOnair part 2 met diverse tracks uit verschillende tours. Deze week dus muziek  uit de begin jaren tot en met de laatste tour van 2019.

Foto: Dorus Breidenbach

Verder werd Bono 10 mei zestig, nu is dat niet zo interessant maar hij kwam met een lijst van muziek die hem geholpen heeft of in elk geval een speciale plek in zijn leven in neemt. De lijst wordt omschreven als “The Songs that saved my live” aldus Bono. Als er tijd is (en dat zal vast wel) wordt er ook aan die lijst de nodige aandacht besteed.

Kortom zaterdag alle reden om aftestemmen op RSH voor de 10e U2-Onair van seizoen 1!

Luister zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur naar Radio Stad Harlingen via 106.2 FM (ether) en 104.3 (kabel Ziggo),

via internet https://omroeprsh.nl of via de https://tunein.com/ op je smartphone of tablet.

Van 10.00 – 11.00 uur, presentatie en techniek door Dorus Breidenbach

Veel luisterplezier…