Een feestje dat wel door kan gaan!

De Waddenrobkes van Zeerobben hebben een bevoorrechte positie zo lijkt het. Want voor hen zijn er nagenoeg geen beperkingen opgelegd. Trainen mag nog steeds en ook de landencompetitie op de zaterdagochtend mag gewoon doorgaan van onze minister president.

Afgelopen woensdag hebben ze daarom weer heerlijk getraind. Door de herfstvakantie was het uiteraard iets rustiger maar woensdag a.s. gaan ze weer volop trainen en zaterdag gaan ze weer de landencompetitie spelen. Voetbal voor 4 tot 6 jarigen. Prachtig. Veel plezier en heel leerzaam voor de kinderen. Een voetbalfeestje dat wel mag doorgaan. Gun ook je (klein-)kinderen dit verzetje op woensdag en zaterdag. De wedstrijdjes op zaterdagochtend beginnen om 09.00 uur en de trainingen zijn elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur op het hoofdveld. Meer weten: Bel of app met Wietse de Wit ( 06-27832598).

Foto’s: Frans Bode