Gebiedsteam ook tijdens lockdown goed bereikbaar

Ook tijdens de lockdown blijven wij bereikbaar voor alle mensen in Harlingen die vragen, hulp en ondersteuning van het Gebiedsteam nodig hebben. Ook voor professionals.

Eerst telefonisch contact

Telefonisch zijn wij iedere werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur bereikbaar op het algemene nummer 140517 keuze 2. We kijken samen met u of we uw vraag telefonisch kunnen beantwoorden. In de afgelopen periode is gebleken dat dit heel goed lukt bij een groot aantal vragen.


Huisbezoek blijft onder voorwaarden mogelijk

In die situaties waarin het via de telefoon niet meer mogelijk is en er toch dringend ondersteuning nodig is komen wij wel op huisbezoek of vragen wij u om naar het Vierkant te komen. We houden ons hierbij aan de maatregelen die gelden. Hierdoor is onze werkwijze op een aantal punten aangepast en wij volgen daarbij altijd de regels van de Rijksoverheid. We zullen dan ook in alle gevallen aan u vragen of u gezond bent. Hebt u of uw gezinsleden geen klachten dan kunnen we bij u op bezoek komen of u ontvangen in het Vierkant.

Voorzorgsmaatregelen tijdens huisbezoek en in het Vierkant

Tijdens het huisbezoek maken wij gebruik van een mondkapje, we houden 1 ½ meter afstand en maken geen gebruik van aangeboden koffie of thee o.i.d. In het Vierkant vragen wij u ook om 1 ½ meter afstand te bewaren, uw handen te desinfecteren en om een mondkapje te gebruiken in de hal en gangen. Op deze manier kunnen we samen met u en eventueel andere betrokkenen goed met elkaar in gesprek.

Geen spreekuur

Helaas kunnen we het spreekuur nog steeds niet door laten gaan. Daarom met nadruk onze oproep om vooral telefonisch contact met ons op te nemen