Paasei actie Hosanna

Om toch nog in deze ‘stille corona crisis tijd’ wat inkomsten voor de muziek vereniging Hosanna te realiseren, hebben twee leden en aanhang een spontane paasei verkoop actie georganiseerd.

Kirsten en Sigrid Hoppinga, en Mette Wijnholt. De paashazen naast de muziek instrumenten kwamen van Margriet Vlieger.

Albert Dotinga, regelde op zijn werk, via de personeelsvereniging, voor al zijn collega’s een doos eieren. Samen met Gesina  en dochters werden een grote hoeveel eieren in doosjes gepakt en uitgedeeld. Karin Hoppinga zette samen met de dochters Sigrid en Kirsten en vriendin Mette op vrijdag en zaterdag voor Pasen 2000 eieren in de vrije verkoop weg. De inkoop was gesponsord door Car Wash Harlingen, bij het Esso tankstation aan de Kanaalweg. Daar werden ook de eieren verkocht. Op deze manier zijn er mooie bedragen door beide families bijeen gebracht voor Hosanna. De eierdozen zijn gesponsord door Huta Maki in Franeker en zijn door Nanning Dijkstra geregeld. Voor de AMV jeugd en jongste categorie van de jeugdband was door de activiteiten groep een eier zoek actie op touw gezet.