Zoek de gouden paashaas

Na de speurtocht naar instrumenten en attributen van de muziekvereniging Hosanna in de stad, was er op Stille zaterdag een eier zoekactie op touw gezet voor de jongste leden van de vereniging.

De blije groep in de Engelse tuin.

In de Engelse tuin had de activiteitencommissie rond de 150 kunststof eieren verstopt én een gouden paashaasje. Het was prachtig weer en opgetogen verspreidde de jeugd zich, na het startsein door de tuin. Voorzien van een verzamel zakje waren ze een leuk half uurtje druk met het vinden van zoveel mogelijk eieren én het gouden paashaasje. Drie kinderen die de meeste eieren hadden verzameld en de vinder van het gouden paashaasje kregen een chocolade haasje. Maar alle deelnemertjes kregen natuurlijk ook een zakje met paaseitjes. Een leuke actie in deze saaie en rare corona tijd.