De Waddenrobkes van Zeerobben

Het is misschien wel de meest fanatieke groep binnen Zeerobben: De Waddenrobkes. Op zaterdag 13 december speelden ze de laatste wedstrijd voor de landencompetitie. Toen kwam de winter/corona-stop maar niet voor lang. Want omdat de sportzalen leeg bleven besloten de trainers om de trainingen voor de Waddenrobkes op 27 januari weer te hervatten. Niet in de zaal dus maar gewoon op het hoofdveld. En eigenlijk zijn ze niet meer weg geweest sindsdien. Nou ja, tijdens de ijs/sneeuw-periode werd er even niet getraind maar sinds begin maart draait de landencompetitie weer op volle toeren. Zo ook afgelopen zaterdag. De teams waren er allemaal weer en maakten er met z’n allen weer een mooi voetbalfeestje van. De foto’s gemaakt door Frans Bode  geven een goede indruk.

De trainingen voor de 4 tot 6-jarigen is elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur. Voor de 4-jarigen (jongens en meisjes) is meedoen gratis. Vanaf 5 jaar stromen de jongens en meisjes door naar de landencompetitie die elke zaterdagmorgen om 09.00 uur van start gaat. Een interne competitie waar de kinderen veel plezier aan beleven. Elk land heeft z’n eigen bondscoach en probeert er elke wedstrijd het beste van te maken. Na afloop worden er nog penalties genomen. De winnaar mag op eind van het seizoen tijdens de familiedagen meedoen aan de Tinus Booij penalty bokaal. Woensdag a.s. trainen de Waddenrobkes weer. De huisfotograaf is regelmatig aanwezig om de eerste stappen op het voetbalveld vast te leggen. Zo leuk voor later 🙂 Kom ook langs om eens een kijkje te nemen of doe gewoon mee. Voor meer informatie kan men bellen/appen met Robbin Elsinga op nummer 06-57572282.