Start volgende fase herinrichting Trebolbuurt

Deze week is aannemer Nota Infra gestart met de herinrichting van de Trebolbuurt fase 2. In 2019 is het Oud Jaagpad al aangepakt en in 2020  de Barend Visserstraat. Nu worden de Tjerk Hiddes de Vriesstraat en een deel van de Ambachtsschoolstraat onder handen genomen.

Rode bestrating en aanplant bomen
In het ontwerp voor de herinrichting worden bestaande gezonde bomen zoveel mogelijk gehandhaafd. Bovendien worden er nieuwe bomen aangeplant. Ook gaat de nieuwe inrichting niet ten koste van de parkeergelegenheid. De pleintjes krijgen een nieuwe rode bestrating, waardoor ze meer opvallen. De werkzaamheden duren tot medio september 2021. De komende jaren worden onder andere ook de Bosboom Toussaintstraat, Admiraal Stellingwerffstraat en Zuidoostersingel nog aangepakt.

Bekijk het ontwerp voor de herinrichting.