Waddenrobkes Zeerobben weer van start

De scholen zijn deze week weer begonnen en dat is vaak ook het teken voor de jeugdteams van Zeerobben om weer te beginnen met de trainingen. Dat geldt dus ook voor de jongste groep bij Zeerobben: De Waddenrobkes. Niet meer weg te denken binnen de club en elke keer weer een genot om naar te kijken.

Afgelopen woensdag was de eerste training voor deze groep en meteen al konden de trainers een mooie groep kinderen in de leeftijd van 4/5/6 verwelkomen. De kinderen hadden er weer zin in. Velen kwamen meteen al in de mooiste outfit van hun favoriete club want wie weet kom je ooit via de Waddenrobkes wel bij…..? Inmiddels zijn er al 4 trainers die de kinderen training willen geven. Zeerobben is er weer helmaal klaar voor dus. Kinderen vanaf 4 jaar die eens willen komen kijken of een keer mee willen trainen om eens te proberen zijn op woensdagmiddag vanaf 17.00 uur van harte welkom. Kinderen die eerst het zwemdiploma willen halen kunnen gedurende het seizoen op elk moment instappen. De interne competitie voor de Waddenrobkes zal eind september weer van start gaan.