Gratis taxatie dag voor gouden en zilveren sieraden en voorwerpen, kunst in het algemeen en curiosa in Franeker

Die lade met wat oude sieraden en goud, is dat nog wat waard? Waar is dat porseleinen servies eigenlijk gebleven? Levert mijn speelgoedverzameling nog wat op? En zijn die Aziatische beeldjes bestemd voor de prullenbak of… herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling kunst, curiosa, gouden sieraden of oud zilver. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe in Franeker een gratis taxatiedag op woensdag 6 oktober. Wie deze dag zijn of haar stukken deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 11.00 en 15.00 uur terecht in De Koornbeurs, Noord 2, Franeker, taxaties geheel gratis. Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk! Voor meer inlichtingen HAE, tel. 030-6063944.


Woensdag 6 oktober van 11.00 -15.00 uur
De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP Franeker