De vaccinatiebus van GGD Fryslân staat op donderdag 7 oktober in Harlingen

GGD Fryslân rijdt met een vaccinatiebus door Fryslân, om zo nog meer mensen dicht bij huis een prik te kunnen geven. Op donderdag 7 oktober staat de bus in Harlingen.  

Afspraak maken is niet nodig

U bent welkom op donderdag 7 oktober van 9.00 – 13.00 uur of van 13.30- 16.30 uur. De bus staat nabij MFC Het Vierkant aan de Johan van Oldenbarneveltstraat 2. Ook als u alleen vragen hebt over vaccineren bent u van harte welkom.


Om voor een prik in de bus in aanmerking te komen, is een afspraak maken niet nodig. U kunt gewoon komen op het tijdstip dat u past. Houd er wel rekening mee dat u misschien moet wachten. Neem een identiteitsbewijs en een mondkapje mee. Er wordt geprikt met het vaccin van Moderna of BioNTech/Pfizer. Na de vaccinatie wordt meteen een afspraak voor de tweede prik gemaakt, drieweken later.  

Elke dag een andere locatie          

De bus staat iedere keer op een andere locatie in Fryslân. Waar we de komende tijd met de bus staan, is te vinden op www.ggdfryslan.nl/bus  Op de vaste vaccinatielocaties in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten is het nu ook mogelijk om zonder afspraak een prik te halen.