De Meiden van Zeerobben

Eindelijk weer een zaterdag dat alle teams in actie kwamen en alle teams deden dat op het Oostersportpark. Gezellige boel dus. MO13-1 speelde haar eerste competitiewedstrijd omdat ze vorige week nog vrij waren. Zij ontvingen L. Zwaluwen MO13-2. Na de winst op het MO-1 team van Zwaluwen voor de beker werd er ook nu gewonnen van het 2e team. Het werd 9-0. MO15-1 speelde een hele spannend epot thuis tegen CVVO en verloor uiteindelijk met 3-4. Met al een overwinning op zak staat MO15-1 keurig in de middenmoot. De vrouwen van Zeerobben kennen ook een goede seizoensstart. Na de winst tip AVC was er nu een 4-0 overwinning op L. Zwaluwen. De vrouwen klimmen op naar de 2e plaats op de ranglijst.

Voor MO13-1 morgen helaas weer geen competitie. Zij spelen pas 16 oktober weer omdat een aantal ploegen zich teruggetrokken hebben uit de competitie. MO15-1 moet afreizen naar St. Nicolaasga om aan te treden tegen SJO RVLC. De vrouwen van Zeerobben gaan de noordwesthoek in en spelen tegen ST Blija/Holwerd.