Lokaal Harlingen breidt uit met een nieuwe website

Sinds kort heeft Lokaal Harlingen er een nieuwe website bij. Met deze nieuwe website gaan we helemaal met de tijd mee. Zo is ons assortiment nu ook online te vinden. Trek in een heerlijke maaltijd, een lekker snack of een warm drankje met gebak? Vind het nu allemaal op onze nieuwe website!


Lokaal Harlingen is centraal gelegen naast de boot van Harlingen. Hierdoor heb je uitzicht op de haven, het centrum en de zee. Dit maakt het ideaal voor wanneer je op doortocht bent naar één van de eilanden, net terugkomt of een dag besteed in het prachtige Harlingen. De stad is een echte havenstad en bij Lokaal Harlingen zijn we hier trots op. We nodigen je graag uit om eens een kijkje te nemen op onze nieuwe website of kom gerust eens een keertje langs. Welkom bij Lokaal Harlingen!