Voetbal voor iedereen, doe jij ook mee?!

Ben je een jongen of een meisje en je bent 5 jaar of ouder? En je vindt voetballen ook nog eens erg leuk? Dan is fc Harlingen dé club voor jou!

fc Harlingen is een zeer gezellige club waar het plezier in de voetbalsport hoog in het vaandel staat, maar waar ook de sportieve prestaties natuurlijk een belangrijk punt zijn. Lijkt het je leuk om bij een leuke club in competitieverband tegen leeftijdgenoten te gaan spelen in het komende seizoen? Kom dan gratis en vrijblijvend meetrainen en meld je aan, want voor het nieuwe seizoen kunnen in alle leeftijdsklassen nog spelers en speelsters worden geplaatst.

Lid worden bij fc Harlingen kost geld. Uiteraard mag er een aantal keren gratis mee getraind worden bij de teams maar daarna zal er contributie moeten worden betaald. Nu is fc Harlingen de laagste in de regio als het gaat om contributie gelden maar wat te doen wanneer dit toch iets te hoog is?

Kijk op de website van de Gemeente Harlingen of u in aanmerking komt voor het kindpakket of op de website van jeugdfonds sport en cultuur ( Kies een club: ieder kind lid van een club | Jeugdfonds Sport & Cultuur (jeugdfondssportencultuur.nl) ) en kies voor fc Harlingen!

Jongens, meisjes, groot of klein, voor voetbal moet je bij fc Harlingen zijn!